Вълци край Ивайловград, чакали до Богородица

0
Divel

Много вълци утрепаха в началото на новата година край дългия язовир „Ивайловград“/виж тук/. До Богородица в Хасково имало чакали, разправят нашенци.

Ами ще има, като идват два избора тази година. Виж, червените още по празниците се появиха и запяха дружно песента за водата ли беше или за водката, я не знаю. Дето се почнаха, кой с едното или другото, има балъци, вика и бат’ ти Слави. И той влиза кат’ пролетна птичка в политиката сладка и ке запей песента „дай ми, на ти“.

Старско

Такива са класическите Костинбродски избори. Едни ги разправят и други обират народната….обич, пардон вот.

Боляровци цъкат и чакат канал за ко’ и те не знаят, май няма да стане и този път. Две коли пропаднаха, еми всяко добро е за Д2 в Хюстън, пее се в песента.

Мани пропадането, ама виж, че по Коледа стават чудеса. Който иска да се запише на урок по ретро услуги или другояче казано, имаме си Дядо Коледа, джудже и Снежанка. Ех, Янко, пази хляба, че малкият се е разшетал и ще яхне даже баба ти Яга.

Хайде, че времето е като за Кенана – ръките в джобите и марш на алеята, а рабтата ще почака, драги ми смехурковци!

 

PS: Напишете вашия коментар за рубрика “Voices” и изпратете на имейл[email protected], очакваме да чуем вашия глас. Това, което ви вълнува вас, ни касае и нас!

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Иĸoнoмиĸaтa пpeз 2021-a и дъpжaвитe, ĸoитo нaй-бъpзo щe ce възcтaнoвят oт ĸpизaтa
Иĸoнoмиĸaтa пpeз 2021-a и дъpжaвитe, ĸoитo нaй-бъpзo щe ce възcтaнoвят oт ĸpизaтa

161 шофьори изгоряха по празниците
161 шофьори изгоряха по празниците

Затвори