В края на седмицата изследват повторно 55-годишния мъж от Златоустово (ВИДЕО)

0
Divel

Очаква се в края на седмицата 55-годишният мъж от маджаровското село Златоустово да бъда повторно тестуван дали има коронавирус. Това съобщиха от областния кризисен щаб.

Към момента състоянието му е добро. Мъжът бе приет в инфекциозно отделение с бронхопневмония, като към момента лечението му продължава.

Старско

Състоянието на 58-годишния мъж, който бе третият приет със заболяването, не е добро. Мъжът е с двустранна бронхопневмония, няма температура. Медиците обаче са имали готовност той да бъде интубиран, но не се е наложило. “Той има и други съпътстващи заболявания, засега е в сериозно състояние, но е стабилен”, съобщи началникът на МБАЛ-Хасково д-р Георги Гелов.

Както писахме снощи, с доказан COVID-19 бяха приети 34-годишният му син и 33-годишната му дъщеря. Те са в добро състояние.

От РЗИ-Хасково съобщиха, че семейството е 6-членно. На 19 и 23 март синът и майка му се завърнали от Норвегия и Нидерландия. По преценка на РЗИ и останалите трима от семейството ще бъдат изследвани за коронавирус, защото сред тях има и трудноподвижен възрастен човек.

Няма постъпили нови съмнителни пациенти.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Новите двама с коронавирус са на 34 и 33 години (ВИДЕО)
Новите двама с коронавирус са на 34 и 33 години (ВИДЕО)

30 души нарушиха карантината си
С нова заповед забраниха влизането в България, поставянето под карантина – по нов ред

Затвори