Уроците по родолюбие нямат различия в етноса и вярата

0
Divel

Една блондинка казала на лекар, че иска да й направи пластична операция. „Но защо, вие сте толкова красива”, учудил се докторът. “Красива – да, но не и пластична”, отвърнала блондинката. Да ни извиняват естествено и и изкуствено изрусените жени, нямаме нищо против тях, хубостта и интелекта им.

Просто този наглед пошъл виц е огледало на родната ни политическа действителност. ГЕРБ иска промяна на българската конституция без да не пита дали сме съгласни с козметичните промени там. На вътрешнопартийните избори от БСП си подкрепиха брюнетката Корнелия Нинова. Че и тя иска козметични промени в управлението на България е видно, защото с тази опозиция, била и в управлението, нищо не беше изрязано из тумор.

Старско

Тумори в битовата престъпност козметично реже и човекът с каскета, по-известен като главен държавен обвинител на Републиката ни свята. Пак мирише на козметика, за разлика от Кьовеши.

„И за опашката на дявола ще се хвана, ако трябва, но ще изтегля България!” Така е рекъл поборникът и държавник Стефан Стамболов, а за благодарност сме го убили. „Да дава Господ на Русия по-малко приятели като Фердинанд и повече врагове като Стамболов.” Това е написано в руската газета „Ново време”.

А докато избиратели и политици забравихме тези важни мисли за нормалното развитие на държавата ни, урок по родолюбие ни сториха общинските съветници от ДПС в Хасково. И с техните гласове Капитан Петко Войвода стана посмъртно почетен гражданин на Хасково.

Сега иде и питането – кой спазва един от заветите на Апостола Васил Левски, че всички в чистата и свята Република трябва да са равни, без значение на етнос и религия? Докога ли човек за човека няма да е брат, а ще е вълк… Дано генералите да отговорят искрено.

 

Автор: Развигор Разколников

PS: Напишете вашия коментар за рубрика “Voices” и изпратете на имейл[email protected], очакваме да чуем вашия глас. Това, което ви вълнува вас, ни касае и нас!

 

 

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Медиите и нашата отговорност в ситуацията с COVID-19
АЕЖ сезира КЗК за евентуална медийна сделка

Депутати от ГЕРБ дават Корнелия Нинова на главния прокурор
Нинова печели изборите за председател на БСП

Затвори