Уникално лазерно шоу и “Фондацията” на празника на Димитровград

0

С уникално лазерно 4D шоу и “Фондацията” тази вечер Димитровград отбеляза своята 72-годишнина от основаването си.

Хиляди димитровградчани се стекоха на площад “България”, за да наблюдават лазерното шоу и зарята. Лазерното 4D шоу се прави за първи път в нашата страна.

Началото на празника започна с издигането на националното знаме. След това на сцената се качиха официалните гости кметът Иво Димов, народните представители Евгения Ангелова, Митко Полихронов, областният управител Станислав Дечев, председателят на общинския съвет Гергана Кръстева, Владица Димитров – кмет на Димитровград, Сърбия, Богдан Павленко – кмет на Димитровград, Русия, Ивица Глибо – заместник-председател на Кутина, Хърватия, като всички поздравиха жителите на Димитровград с празника.

По традиция градоначалникът Иво Димов награди успели деца и младежи от града. Награди получиха Валентин Станчев, европейският шампион по борба Георги Иванов, балканският шампион по джу-джицу Никола Балев, математичката Стела Бинева и шампионката по борба Таня Тенева.

На сцената се изяви и младата певица – 12-годишната Даяна Славова, която изпя “Облаче ли бяло”.

Кулминацията бе с група “Фондацията” – с участието на Кирил Маричков, Иван Лечев, Венко Поромански, Славчо Николов и Дони на площад “България”.

Уникално лазерно шоу и "Фондацията" на празника на Димитровград

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Злато
Хванаха злато за близо 100 бона на границата

Ивайловград търси своя здравен медиатор
Хулиганин троши прозорци с вила, нарани 25-годишен

Затвори