Украински тираджии: Няма човешки условия на паркинга/ВИДЕО/

0
Divel

Украински шофьори се оплакаха, че няма човешки условия на временния паркинг на бившето военно летище в Узунджово.

“За деня вчера са ни дали една малка бутилка вода и кроасан от Българския червен кръст. Няма от къде да си вземем вода и храна”, казва Валентин Дячук. Поставените тоалетни са недостатъчни, разказва още той във видеото, изпратено до редакцията на xnews.bg.

Старско

“Превозваме дървен материал, натоварен от Украйна за Одрин. Тук съм втори ден и незнам как ще издържим”, оплакват се украинските шофьори. Да не говорим, че колегите с турска регистрация ги пускат, а нас, молдовци и поляци, ни държат при тези занижени санитарно-хигиенни условия”, недоволстват тираджиите.

По думите им се чака дълго за ползване на тоалетна, а вода няма. “Хубаво, че си носим храна”, споделят те. И допълват: “Питахме полицаите, а те ни отговарят, ако искаме да си тръгваме за Украйна”, възмутено коментираха тираджиите.

От областна управа Хасково коментираха, че се доставя не по половин литър, а по литър и половина вода на всеки шофьор. Пети ден от както функционира паркинга, все още няма кетъринг за шофьорите, обещан и от премиера Бойко Борисов, който пристига инкогнито тези дни в Хасковска област.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Регистрираха нови 17 случая на коронавирус, заразените вече са 293
Втори случай на коронавирус в Хасковско

Спипаха пласьори на 72 кг хероин край Хасково (ВИДЕО)
Спипаха пласьори на 72 кг хероин край Хасково (ВИДЕО)

Затвори