Ученици от Езиковата представиха блестящо речевите си умения по английски език

0
Divel

Училищният отбор по речеви умения и дебати на английски език взе участие в Регионалния турнир по речеви умения и дебати на Фондация БЕСТ, който се проведе от 29. ноември до 01. декември 2019 г. в гр. Бургас.

След усърдна подготовка под ръководството на американския преподавател Дийна Уитуам и учителя по английски език Тихомир Праков учениците имаха блестящо представяне, като участваха в категориите оригинална ораторска реч, проза, дуо и дебати.

Старско

Виктория Георгиева от IX д зае първо място в категорията оригинална ораторска реч, а Момчил Марчев от VIII в е трети в същата категория. Владимир Стоянов и Иван Иванов от XIг са на четвърто място на дуо. Седем други се класираха на полуфинали – Габриела Данева, Божидара Михалева, Кимбърли Тодорова, Християна Райчева, Боголюба Георгиева, Никола Янков, Марин Кокошаров, което им гарантира участие в Националния турнир през април. Отборът по дебати – Виктория Георгиева, Тереза Симеонова и Веселина Кавръкова също постигна много добър общ резултат и ще участва в следващия Регионален и Национален турнир.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Хасково с нов заместник областен управител
Хасково с нов заместник-областен управител

Повдигнаха обвинение на мъжа, произвеждал метамфетамин
Повдигнаха обвинение на мъжа, произвеждал метамфетамин

Затвори