Тристранен турнир по футбол с побратимения град Веспрем

0
Divel

Тристранен турнир по футбол се игра на стадион “Хасково”.

Отбор на общината, с капитан кметът Станислав Дечев, друг сборен от ветерани и трети на гостите от побратимения град Веспрем.

Старско

В първия унгарците победиха общинарите с 6:0. Вторият отбор от ветерани от града взеха реванш и вкараха с гол повече на маджарите 7:3. Последният трети двубой община Хасково се наложи с 5:3 над сборния отбор на местните футболисти/+35/. Така ветераните от града на Богородица взеха първо място. Втори останаха гостите от Унгария и трети отборът на кмета.

Преди две години представители на побратимения ни град Веспрем се свързаха с треньора Емил Велев – Кокала, който предостави контактите с тях на община Хасково. През 2019 година там бяха отбелязани 40 години от полагането на основите на едноименния квартал, носещ името на нашия град и 20 години от създаването на футболния отбор, който също се казва Хасково. По този повод сборен отбор с представители на общината гостуваха във Веспрем, където се проведе футболен турнир /виж ТУК/.

Тогава кметът Веспрем Порга Гюла получи подарък от XNEWS.BG – фотография на хасковския комплекс “Веспрем” и шал на футболния клуб от града на Богородица.

 

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Иво Димов: Кратки, с малко хора и на открито да са тържествата за първия учебен ден
Иво Димов: Кратки, с малко хора и на открито да са тържествата за първия учебен ден

Пожар до складове в “Република”/ВИДЕО/
РИОСВ: Да се почисти незаконното сметище край “Република”

Затвори