Трима пострадаха при катастрофи

0
Divel

Без опасност за живота е 46-годишен пешеходец след катастрофа на пътя между селата Манастир и Книжовник.

В 21 часа, 67-годишен водач е шофирал „Фолксваген“ с несъобразена с интензивността на движението и конкретните условия на видимост скорост и с предната си дясна част на колата е ударил пешеходеца, който се е движил по банкета на пътя. Водачът е транспортирал веднага пострадалия в хасковската болница, където са констатирани порезни рани на главата и фрактура на дясно бедро.

Старско

Отнето предимство е изпратило пешеходка в болницата. Вчера в 10 часа на булевард „Д.Благоев“ в Димитровград е станало произшествие с лек автомобил „Мазда“, шофиран от 78-годишен. При наличие на пешеходна пътека тип „Зебра“ и пътен знак, мъжът е отнел предимството и е блъснал пресичащата 62-годишна жена. Същата е с фрактура на ляв крак, без опасност за живота.

Несъобразена скорост е довела до произшествие вчера. След 6 часа на третокласен път между селата Калугерово и Пясъчево, 33-годишен свиленградчанин е управлявал „Фолксваген“ със скорост, несъобразена с релефа на пътя. На десен завой е загубил контрол, навлязъл е в насрещната лента и се е ударил в лек автомобил „Мазда“ с водач 34-годишен харманлиец. От удара е пострадал водача на „Фолксвагена“, който е с контузия на главата, преглед и освободен за домашно лечение. Другия водач и 30-годишен пътник, возещ се в „Мазда“-та са с охлузвания по тялото.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Три нови с COVID-19 в Хасковско
Двама възрастни са починали от COVID-19

Силвия Кацарова и 5-минутна заря за празника на Хасково (ВИДЕО)
Силвия Кацарова и 5-минутна заря за празника на Хасково (ВИДЕО)

Затвори