Трима карат без книжка, един надрусан

0
Divel

Бързо производство е заведено в РУ-Свиленград на 26 февруари. То е срещу 25-годишен от града, заловен да управлява мотопед, нерегистриран по надлежния ред.При справка се оказало, че младежът не притежава свидетелство за правоуправление. На следващия ден, униформените полицаи са установили още един водач, шофиращ мотопед без книжка. Возилото без регистрационна табела се е управлявало от 19-годишна жителка на града.

Същото производство е стартирало и в харманлийското управление. Към 22 часа в петък, полицаи са проверили в града 34-годишен с „Опел“. Техническото средство отчело наличие на амфетамин и метаамфетамин. Задържан е до 24 часа.

Старско

Два акта по ЗДвП са съставили пътните полицаи в РУ-Тополовград. На 28 февруари те са проверили товарен автомобил „Зил“. Оказало се, че колата е с прекратена регистрация, поради липса на застраховка „Гражданска отговорност“, а 37-годишният водач е с изтекъл срок на валидност на свидетелството за правоуправление. Със служебно прекратена регистрация се оказал и „Сеат“, проверен от униформените полицаи в Симеоновград. Колата се е шофирала от 34-годишен румънец, на когото е съставен акт.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
КАТ подгонва нарушителите без каска
Подпийнал бутна моторист

Обраха мъж, хванаха непълнолетен за дрога
Без взлом изчезват 7700 лева от бакалия

Затвори