Топ дюнерджийница отваря врати в центъра на Хасково

0

Заведение за бургери и дюнери отваря врати в Хасково. То е част от веригата “OZHAN US”, която за първи път стъпва в Хасково. Фирмата вече има обекти в Свиленград, Капитан Андреево и Лесово, които се радват на голям успех.

Заведението, в което се предлага вкусна турска кухня, се намира на площад “Свобода” 2 Б, точно до голямата сцена. То ще бъде открито тържествено в 10 часа в петък. Специално за откриването, при поръчка на голям дюнер клиентите ще получат и малък като подарък.

Освен бургери и дюнери, включително и вегетариански, в “OZHAN US” клиентите ще могат да похапнат за първи път в Хасково и одрински дроб. Той е приготвен по оригинална рецепта от шеф готвача. Майсторът е от южната ни съседка и е главен готвач в асоциацията на турските готвачи.

Турска питка и традиционните турски десерти сутляч и катмер с антеп фъстък, са другите вкусни изкушения, предлагани в най-новия обект за бързо хранене в града.

Специално за децата заведението предлага и две детски менюта. Първото се състои от бургер с телешко кюфте или пилешки шницел, пържени картофи и айран, сок или кола по избор. Второто е с малък пилешки дюнер.

Стремежът е със своето качество и неповторим вкус, “OZHAN US” да се превърне в предпочитано място за хранене.

Сподели

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Детските градини в Хасково посрещнаха отново децата (ВИДЕО)
Над 15 млн. лв. за предучилищно образование, личностно развитие и хранене

Пищна заря на запалването на коледната елха в Хасково (ВИДЕО)
Пищна заря на запалването на коледната елха в Хасково (ВИДЕО)

Затвори