Тол платформа следи превозните средства в реално време и пести време на бранша

0

Онлайн тол платформата за заплащане на пътни такси TollPass предлага комплексни функционалности за транспорта и интелигентни флийт решения, които от март месец са достъпни не само за България, но и в Европа и могат да бъдат тествани безплатно.

Българската компания „Интелигентни трафик системи“ отдавна е позната на международния пазар като лидер в тол услугите за транспортните фирми, а отскоро разшири покритието на локалната си услуга за проследяване на движение и местоположение в реално време. TollPass Fleet проследява пътнически и тежкотоварни превозни средства над 3.5 тона във всички държави от Европейски съюз, включително във Великобритания, Швейцария и Норвегия. Дигиталното решение с модерен и интуитивен интерфейс пести оперативно време и средства.

В следващите месеци предстои допълнително разширяване на услугата, като същата ще може да се ползва и в Сърбия, Черна гора, Северна Македония, Албания и Турция, които са важни за международния трафик.
До 30 април 2023 г. услугата за GPS проследяване в европейските държави може да се тества безплатно.

Безплатният период важи и за компании, които тепърва се присъединят към тол платформата и услугите й за Европа. Необходимото оборудване е TollPass EUROBOX, с което заплащането на тол такси е безгранично лесно, проследяването в Европа напълно достъпно, заплащането е към един доставчик на услугите, а справките и възможностите за контрол гъвкави и автоматизирани.

Лесното и удобно заплащане на пътни такси за европейските държави на платформата TollPass, е съчетано с онлайн услуги за мениджърите на автопаркове. Те получават цялостно решение и могат да максимизират ефективността на превозните средства, оборудване, технологии, данни и ресурси. „В ерата на пълна дигитализация високотехнологичните решения стават неизменна част и от транспортния бизнес“, според екипа на „Интелигентни трафик системи“, интегрирал успешно услугитe не само за пътната мрежа на България, но и за държавите в Европа.

TollPass Fleet проследява на движението и местоположението на превозните средства в реално време, предоставя информация за начислената тол такса за всеки маршрут, интерактивни карти с информация за пътни участъци, гъвкави справки и автоматизирани отчети спестяват време. Бързи настройки, с които мениджърите контролират управлението на превозните средства и тяхната скорост и се грижат за безопасността на движението и на водачите.
От своето бюро мениджърите на автопаркове могат вече да контролират и управляват бизнеса не само в България, но и в европейските държави, като спестяват финансови средства за администрация и човешки ресурси и оптимизират разходите си, контролирайки онлайн, в реално време транспортната услуга.

Високотехнологични услуги като TollPass Fleet на „Интелигентни трафик системи“ са смарт дигитално решение за управление и постигане на по-висока ефективност на транспортните средства и на бранша на тежкотоварните превози.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Два магазина отворени, заведенията пуснаха кепенци/ВИДЕО/
Реални ли са пролетните намаления?

Атрактивни фенове на вечното дерби
Организация на движение в Кърджали за мача с Левски

Затвори