Тодор Топалов: Заплашват за трети път наш симпатизант/ВИДЕО/

0
Divel

“Станимир не е сам и ние заставаме зад него, ще подадем сигнал до прокуратурата”. Това заяви председателят на “ДА, България” за Хасково Тодор Топалов. На площад “Свобода” пред журналисти Станимир Стоянов показа заплашително писмо, което е получил.

“Гледай си здравето и семейството! Не се занимавай повече с глупости! Знам къде живееш, къде паркираш колата си, кога си си в къщи, къде ходиш и много други неща”, пише авторът на писмото. Получил го по пощата на домашния си адрес. Казва, че това е третата заплаха срещу него.

Старско

“Преди година и половина звъняха на личния номер на съпругата ми да я заплашват, че не си гледа здравето на съпруга си достатъчно добре. За това е сигнализирана прокуратурата и полицията, има образувани две производства, които вървят”, каза още Стоянов. Той предполага, че заплахите идват, защото “засягаме нечии интереси и търсим отчет на държавната работа”. Допълни, че отново е сезирал прокуратурата.

“Очаквам прокурор Генова да си свърши работата и по двете производства, които вървят и да докаже, че Гешев не е позор”, завърши Станимир Стоянов.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
ЦИК решава за състава на РИК-Хасково
ЦИК решава за състава на РИК-Хасково

Мъж с дрога бяга от униформени, трима в ареста
Мъж с дрога бяга от униформени, трима в ареста

Затвори