Тийнейджър крие наркотици във ВиК инсталация, закопчаха още четирима с дрога

0
Divel

Непълнолетен е задържан с марихуана и амфетамин в хасковското управление, информираха от пресцентъра на полицията.

На 22-ри около 17,30 часа на булевард „Раковски“, криминалисти са извършили проверка на 17-годишният. В дрехите му са открити 2 сгъвки със суха зелена листна маса. Последвало е претърсване в обитаваното от него жилище на същия булевард, където полицаите намерили още 11 сгъвки от същата дрога, укрити в кутии във ВиК инсталация. От там са иззети още електронна везна, плик с бяло прахообразно вещество и кутия със семена. Общото количество на дрогата е 130 грама марихуана и 50 грама амфетамин. Момчето е задържано до 24 часа.

Старско

От МВР съобщават за още четирима задържани за наркотици. В Харманли е хванат 38-годишен мъж, като при обиск на улица „Хаджи Димитър“ е открито грам бяло кристалообразно вещество – метаамфетамин.

Със същия грамаж, но с „пико“ е хванат 19-годишен в село Големанци, а третият на 18г. е проверен в парк до улица „Стара планина“ в областния град. Той държал в себе си 0,3 грама марихуана.

Снощи в димитровградското управление е доведен младеж за съхраняване на наркотик. В жилището на 21-годишният на улица „Оборище“, полиция е открила 3 грама суха зелена листна маса и електронна везна, чиято повърхност реагира на същото вещество. Момчето е с полицейска мярка на задържане по заведеното бързо производство.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Хасковлия "лети" със 141 км./ч. по улиците на Пловдив
Хасковлия “лети” със 141 км./ч. по улиците на Пловдив

Започна масовият скрининг в училищата
Започна масовият скрининг в училищата

Затвори