Театралният фестивал представя „Лодка в гората“ от Николай Хайтов на ЮЗУ „Неофит Рилски“

0

Продължават „Срещи за кариерно ориентиране и развитие в направление сценично изкуство“ от 16,00 часа на сцената на ДКТ „Иван Димов“.

Старско

За пътя към успеха и творческата реализация с бъдещите студенти разговарят лекторите Людмила Стоин, асистент на проф. Здравко Митков от НАТФИЗ “Кръстьо Сарафов”, д-р Биляна Дилкова от Югозападен университет “Неофит Рилски”, Георги Новаков от Театрален колеж “Любен Гройс” и специален гост от Исландия Ханес Оли Агустсон, актьор и програмен директор в отдела за сценично изкуство на Исландската академия на изкуствата.

Довечера от 21 часа на Ямача под открито небе играят студентите от Югозападен университет „Неофит Рилски“. „Лодка в гората“ от Николай Хайтов, постановка доц. Огнян Спиров, д-р Биляна Дилкова, с участието на Цветелина Жулева и Васил Кацарски.

Снощи се представиха „Изкуството да оглупееш“, по пиесата “Глупаци” на Нийл Саймън. Хасковската публика се наслади на творческия заряд на студентите от ПУ „Паисий Хилендарски“, под режисурата на Стефан Москов.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Джип подпря кола, друг джитка напушен
Любимчани крадат от селски двор

Щракнаха белезниците на трима нарушители в Хасковско
Щракнаха белезниците на трима нарушители в Хасковско

Затвори