Тържествено Езиковата гимназия дипломира и изпрати 167 абитуриенти

0
Divel

Диплома за средно образование получиха тази вечер 167 зрелостници от Езикова гимназия “Проф. д-р Асен Златаров” и така техният ученически път в гимназията завърши.

На тържествена церемония, в двора на училището, абитуриентите бяха дипломирани, наградени и изпратени. Заради пандемията от коронавирус, учениците седяха на столове, разположени на два метра разстояние един от друг.

Старско

С решение на педагогическия съвет към училището най-високото отличие – “Златаровска премия” бе връчена на Николета Дякова от 12 Б клас и Кристина Иванова от 12 В клас. Награди за високи постижения получиха още Илия Илиев за високи резултати по английски език, Симеон Стратиев по немски език, Цветелина Кисьова по испански език, Едже Неджиб по френски език и Нелина Желева по руски език. За високи постижения в спорта награда получи Таня Петкова, за постижения по природни науки и математика Диана Запрянова, успехи в хуманитарните науки Антоанета Марчева и награда за активна извънкласна дейност получи Дария Боева. Допълнителни награди бяха връчени на Златина Тодева, Йоана Георгиева и Мелиса Алиева.

Отличията бяха връчени от заместник-директора на гимназията Светлана Костадинова, която отправи приветствие от името на директора Деян Янев. На церемонията директорът Янев не присъства, защото е поставен под карантина след контакт със заразения с коронавирус Григор Димитров.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Вълчев: Новата учебна година ще започне присъствено
Вълчев: Новата учебна година ще започне присъствено

Разбиха нарколаборатория в Любимец
Разбиха нарколаборатория в Любимец

Затвори