Търсят социален работник и арт терапевт в Димитровград

0

Арт терапевт за Защитено жилище за лица с умствена изостаналост в Димитровград и социален работник в Центъра за настаняване от семеен тип за пълноетни лица с деменция търси общината там. От местната администрация обявяват прием на документи. И за двете длъжности е предвидено пълно работно време. Кандидатите трябва да имат висше образование „бакалавър“ в областта на социални или хуманитарни науки. Те трябва да познават нормативната база, да имат организационни и умения за работа с офис-техника и приложения за онлайн комуникация.

За социален работник в Център за настаняване от семеен тип за пълноетни лица с деменция – Димитровград кандидатите трябва да са с висше образование „бакалавър” в социалните науки, хуманитарни науки с професионално направление „Социални дейности”, „Социална педагогика” или „Педагогика”.

Професионалният опит и за двете длъжности не е задължителен, но наличието му по специалността ще се счита за предимство.

Пълната информация с необходимите изисквания и документи за кандидатстване е публикувана в сайта на Община Димитровград, раздел „Кариери”, Обявления за конкурси.
Срокът за подаване на документите за кандидатстване е до 17ч. на 03.02.2023г., гише № 1 „Деловодство” в запечатан, непрозрачен плик всеки работен ден от 8.30 часа до 17.00 часа.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
„еЗдраве“ осигурява достъп до личното пациентско досие
До 31 януари може да се променя вида на осигуряването

Контрабанден тютюн за наргиле спипаха митничари (ВИДЕО)
Контрабанден тютюн за наргиле спипаха митничари (ВИДЕО)

Затвори