Търсят се желаещи за новия филм на Стефан Командарев

0

Режисьорът и продуцент Стефан Командарев започва снимки на най-новия си филм „Made in EU”.

Работата по проекта стартира още през 2020 година, а от началото на 2024-а екипът репетира с актьорите по сценария. Командарев отново работи с Катя Тричкова като продуцент, със Симеон Венциславов по сценария, а зад камерата за пореден филм ще застане Веселин Христов. „В България, стойностно кино се прави с приятели и съмишленици. Изключително съм щастлив, че до мен имам такъв страхотен екип, с който отдавна сме повече от приятели“, споделя Командарев.

Филмът ще се снима в Хасково, Димитровград, Мадан и Рудозем като се очаква снимките да стартират през месец март. В лентата ще видим актьори като Гергана Плетньова, Герасим Георгиев-Геро, Ивайло Христов, Иван Бърнев, Ирини Жамбонас, Ованес Торосян и др.

„Made in EU” разказва за шивачка в малък град и нейния син по време на пандемията от Ковид 19.

Новият филм на Стефан Командарев ще даде шанс и на желаещи от местата на снимки, които да се пробват на снимачната площадка и да усетят тръпката от работата по създаването на филм. Всеки от Хасково, Димитровград, Мадан и Рудозем, може да се яви на кастинг за статисти, като приоритет ще имат жени над 30 години с умения да работят на шевна машина, но ще се търсят и други персонажи. Желаещите могат да получат повече информация на имейл: casting.madeineu@gmail.com.

Записване на желаещите да участват ще се проведе на:

  • 10 февруари 2024г. (събота) в гр. Мадан от 9:30 до 12:30 в Народно Читалище „Иван Вазов – 1999“ и от 13:30 до 17:00  в Народно Читалище „Христо Ботев“ в гр. Рудозем.
  • 11 февруари 2024 г. (неделя) в гр. Хасково, от 9:30 до 12:30 в Народно Читалище „Заря“ и от 13:30 до 17:00, в Народно Читалище „Васил Левски-2003“ в гр. Димитровград.
Сподели

Оставете Коментар

Предишна публикация:
И сам войнът е воин
И сам войнът е воин

Благородният елен започва да се завръща в Източните Родопи
Благородният елен започва да се завръща в Източните Родопи

Затвори