Търговските обекти на “ROYAL CITY” в бизнес топ локация на Хасково

0

Търговските обекти на “ROYAL CITY” предлага топ локация и възможност за динамичен растеж на Вашия бизнес.

На партерно ниво са проектирани търговски обекти по европейски стандарт с обща площ 2000 кв.м и височина 4,5 метра светъл отвор. Има възможност за обединяване и разделение в зависимост от нуждите на бизнеса.

Инвеститорът предлага помещения с лице към двата централни булеварда за банки, магазини и търговски вериги. Задължително условие е паркингът за клиенти, обслужващ 30 паркоместа. Сградата разполага с централна климатична инсталация и възможност за газификация. Високите европейски стандарти на строителство са неизменна част от “ROYAL CITY”.

На първо ниво над търговските площи ще има медицински център с обща площ 2800 кв.м. и височина 3,20 м., където ще бъдат разположени лаборатории, дентални и лекарски кабинети. За него е предвиден самостоятелен вход от към бул.”Съединение”, с отделен асансьор за удобство на клиентите.

Едно от основните предимства е комуникативното място на сградата – в района са разположени множество търговски обекти, университет, гимназии, детски градини, включително и централната болница на града. Медицинският център ще предложи висок клас помещения с луксозно завършени общи части. Големите панорамни витрини с индивидуален дизайн са с лице към основни артерии на града.

Комуникативното място в центъра на града предразполага за динамичен и развиващ се бизнес в 13-етажната луксозна сграда, разположена в топ центъра на град Хасково на пресичащите се два възлови булеварда “Съединение” и “Стефан Стамболов”.

Направете крачка напред и лично се свържете с “ER GROUP 777”, +359886711111.
Промоционални цени до изчерпване на определен брой търговски площи!

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Без решение за Бизнес плана на ВиК, КЕВР с последна дума за цената на водата
Новата цена на водата за ВиК-Хасково е 4,37 лева

Атанас Бързев оглави ВиК-Велико Търново
Атанас Бързев е кандидат за изпълнителен директор на „Български ВиК холдинг“

Затвори