Свиленград с „Фестивал в куфар“ на 22 септември

0

С наситена програма продължава днес „Фестивал в куфар”, който започна в Свиленград на 20 септември по повод предстоящия на 5 октомври празник на града и продължава до 25 септември. Организатори са общината и местният клон на Фондация “Музикална младеж” с творчески директор маестро Кирил Търпов.

В Деня на независимостта 22 септември, от 10 ч., голямата зала на свиленградската администрация ще се превърне в „Театрална работилница“ с д-р Антоанета Петрова – преподавател в Департамент „Театър” на НБУ.

Старско

Общоградското честване за Деня на независимостта е от 11 ч. на площад „Пети октомври“.

В залата на Хорова школа-Свиленград на бул.„България“26, ет. 2 от 13 ч. Майсторски клас по поп и джаз пеене ще проведе д-р Илиян Парасков, преподавател в Департамент „Музика”.

От 19 ч. на откритата сцена пред свиленградската библиотека Университетският театър на НБУ ще представи постановката „PLАYBACK”.

Свиленградският „Фестивал в куфар“ завършва на 25 септември, от 19 ч., на откритата сцена пред библиотеката с поп и джаз-концерт на младия певец Ясен Неделчев „Музиката е мечти, музиката е любов”. На 20 септемврпи той стартира в библиотеката с представяне на младия поет Владислав Ивов и най-новата му книга „Спомени”.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Поклон пред паметника на Кап. Петко в Димитровград
Поклон пред паметника на Кап. Петко в Димитровград

Хасково отбеляза 111 години от Независимостта (ВИДЕО)
Голямо хоро за Деня на независимостта в Хасково

Затвори