Световният ден на Змията с ретро телефон Nokia 5310

0

За да отбележи световния Ден на Змията, HMD Global кани ценителите на ретро технологиите да върнат стрелките на часовника назад, като поиграят на класическата игра Snake (позната у нас като Змията) на новия телефон Nokia 5310.

Бягството от напрегнатото ежедневие сега е по-важно от всякога, според скорошно проучване, показващо, че хората по цял свят променят начина си на живот и изграждат нови навици в условията на глобалната пандемия. По данни на Kantar и техния месечен бюлетин COVID-19 Barometer2, над 40% от запитаните тренират, четат и спят повече, за да се справят по-лесно със стреса в този период. В същото време покупките на напитки, облекла, разкрасителни процедури и луксозни стоки са под обичайното средно ниво, за разлика от разходите за лична грижа.

Превърнете почивката в свой приоритет заедно с обновения Nokia 5310, който е идеалното средство за завръщане към простичките удоволствия като например станалата популярна в близкото минало игра Змия (Snake).

Осъвременената версия на оригинала, Nokia 5310 Xpress Music, разполага с MP3 плейър4 и FM радио в комбинация с мощни, двойни предни високоговорители. Телефонът е съчетание от класическия, но модернизиран дизайн на някогашния модел и емблематичната за телефоните Nokia издръжлива батерия, благодарение на която оставате винаги свързани с другите.

Новият Nokia 5310 се предлага в търговската мрежа у нас на препоръчителна цена от 95 лева.

Сподели

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Свиленград хвърли кърпата
Свиленград хвърли кърпата

Километрична опашка от тирове се образува на Капитан Андреево
Задържаха авточасти на Капитан Андреево за 160 000 евро

Затвори