Светлото бъдеще е в раждаемостта, не в лафа

0
Divel

27-годишен ерген, съветник, с лека небрежна брада, ни дава съвети как е по-добре да се дадат едни пари за новородено.

Много е мило и драго да се изтъпаниш пред микрофона и пиарски да хортуваш за светлото бъдеще на пеленачетата, ако ти приемат предложението.

Старско

Още по-добре е обаче да знаеш какво е да си родител, защото светлото бъдеще е в раждаемостта, не в приказването. А най-добре е да чуваш петела, аман от популизъм, другарю! Трябва да се прегърнете с по-ниския на ръст и навиращ се навсякъде човечец, и да запейте песента: „Аз съм цвят лилав“…

…Ало, ало, червеният телефон, връзката с Тепетата пропадна! Няма пък, аз съм новият вожд на така заспалото червено Асково!

Друг от задния ред в общинския съвет вика: „Винаги харесвам другарите, когато са в опозиция, затова така гласувам – винаги да са там.

Ех, не пречупвайте виртуалното приятелство, за което карантина няма. Не можа малкият по телевизора да се покаже. Ама другарката с пеперудите го подбутна и пак го нема на екрана.

Жиц-жиииц, повредата не е във вашия телевизор. Смени се автоматично програмата. На втората почивка в петък двама общински съветници от Хасково весело си забъбрили:

– Eeeх, лесно им е на колегите от Народното събрание!

– Защо, бе?

– С по-високи заплати са от нашите.

– Ама нали са без заплати до края на извънредното положение?

– Вече е обстановка, брато!

 

PS: Напишете вашия коментар за рубрика “Voices” и изпратете на имейл[email protected], очакваме да чуем вашия глас. Това, което ви вълнува вас, ни касае и нас!

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Легендите за чудодейния храм "Св. св. Константин и Елена“ в Долно Луково
Легендите за чудодейния храм “Св. св. Константин и Елена“ в Долно Луково

12 000 фена получават маска сувенир на финала
12 000 фена получават маска сувенир на финала

Затвори