Сватбари се вдигнаха на протест/ВИДЕО/

0

Певици, диджеи, оператори, фотографи и други в бизнеса със сватбените тържества, се вдигнаха на мълчалив протест в Хасково.

Дузината от бранша се събраха на площад “Свобода” пред областна управа в 10 часа. Тяхното недоволство е срещу рестриктивните мерки и бързо сменящите се заповеди от здравния министър Кирил Ананиев по време на пандемията.

“Една сватба се планира с години, не може от днес за утре да се променят заповедите и да се отлага планирано тържество”, коментира собственик на сватбен салон, който каза, че е загубил над 10 хиляди лева до тук.

“Не може на един футболен мач да се допускат хиляди, а при тържествата да се налага ограничение от 30 човека”, сподели Теодор Тодоров-Тео. Трябва държавата да помисли и за нас. “Четири месеца не работим и търпим загуби от хиляди левове”, допълни водещият Тео.

“Готови сме на протест и в София”, заяви известният диджей Петър Викторов-Пешков.

Протестиращите настояват да се преразгледа заповедта за ограничаване на сватбените тържества и помощ от държавата.

Сподели

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Дупка тормози шофьорите на "Булаир"/ВИДЕО/
Дупка тормози шофьорите на “Булаир”/ВИДЕО/

Манолова: Според бизнес-плана на ВиК-Хасково водата в града трябва да се увеличи с 89%, а за 3000 души в областта с над 340%
Манолова: Според бизнес-плана на ВиК-Хасково водата в града трябва да се увеличи с 89%, а за 3000 души в областта с над 340%

Затвори