Студенти напълниха хасковските ресторанти

0

На фул макс се очаква да бъдат заети кръчмите в Хасково. Някои от топ ресторантите в града са вече капарирани за днескашния студентски празник – 8 декември.

Прави впечатление, че места няма в заведенията, които предлагат жива музика или DJ. Такава е ситуацията в популярната кръчма “Шлагера”, където срещу куверт от 45 лв. на човек гостите ще получат салата, предястие за четирима, основно ястие и десерт, плюс безалкохолна напитка, като алкохолът не е включен в куверта. Места там вече няма, но все още има в рибния ресторант “Посейдон” без предварителен куверт.

Изчерпани са местата и в ресторант “Орфей”, като там кувертът също е на стойност 45 лв. DJ и гост изпълнител ще се погрижат за доброто настроение на  празнуващите. В друго добре познато заведение – “Пещите”, също не могат да се намерят свободни места, като там гостите ще бъдат на свободна консумация, а до късните часове на нощта ще ги весели жива музика и DJ.

На Кенана също са настроени празнично. В ресторанта на хотел “Европа” няма предварителни куверти и има свободни места, а във “Фантазия” ще има коледно латино парти на танцов клуб “Естрела”. Очакванията са купонът на студентите да се пренесе в добре известни нощни заведения и да продължи до сутринта.

В Хасково учат близо 1000 студенти във филиалите на УНСС и Тракийския университет. Студентският празник се отбелязва в България на 8 декември от 1916 година. Денят е и патронен празник на Софийския университет „Св. Климент Охридски“.

Честит празник, студенти!

Сподели

Оставете Коментар

Предишна публикация:
1486 лв. начална заплата за учител от 1 септември
Правителството дава над 21,5 млн. лв. за обезщетения в образованието

Весело състезание за малки и големи в зала "Спартак"
Весело състезание за малки и големи в зала “Спартак”

Затвори