Страсти по време на седмичен цикъл

0
Divel

Христос Воскресе, уважаеми читатели!

Преди седмица беше Страстната седмица. Докато в новото Народно събрание всички – и депутати, и депутатки, се държат като жена в цикъл, наложи се един работлив кмет да обяснява, че няма сестра.

Старско

Подобно на партийния му лидер и министър-председател в оставка, на димитровградския кмет му пратиха дрон. Разликата е, че облитащата мшина снимаше съоръжението, свързващо десния с левия бряг край река Марица. Дронът снимал с хейтърска цел отгоре с твърдението, че не се работи, но не е пикирал отдолу, където наистина се работи. Днешните хейтъри, прости им Господи, не знаят, че за разлика от къщата, ремонтът на мостовете не започва от покрива, а откъм основите. Иначе може и да паднат.

За левите и десните брегове на Димитровград поне си има обходен маршрут. За левите, центъра и десните в цикъла на днешната българската политика мостовете са срутени, без обходен маршрут. Излезе, че всички влезли в парламента, хем искат да са там, хем не искат да се нагърбят да управляват. Ситуацията наподобява на размислите на един разведен мъж. Той твърдял, че единствено тъща му го обичала истински преди, по време и след брака му. Така било, защото само тя била против да се ожени за дъщеря й.

 

Автор: Развигор Разколников

PS: Напишете вашия коментар за рубрика “Voices” и изпратете на имейл[email protected], очакваме да чуем вашия глас. Това, което ви вълнува вас, ни касае и нас!

Оставете Коментар

Предишна публикация:
7 нови с COVID-19, починала е една жена

Честито Възкресение Христово!
Честито Възкресение Христово!

Затвори