Стил, елегантност и красота озариха Кенана от бала на Езиковата (ВИДЕО)

0
Divel

Абитуриентите от хасковската Езикова гимназия “Проф. д-р Асен Златаров” празнуват най-чакания си момент – абитуриентския бал.

Тази вечер ще бъде незабравима за 147 абитуриенти от общо 167 завършващи от “Корона випуск 2020”. Около 18 часа, с лъскави возила, зрелостниците започнаха да пристигат на парк “Кенана”. Имаше много емоции, снимки с близки, роднини и приятели. След това всички 7 паралелки преминаха по червения килим и влязоха в ресторанта, където купонът започва.

Старско

“Пожелавам им да се здрави, да успеят да постигнат всичко онова, което са си поставили за цел. Тази ситуация се промени към добро, за да могат да започнат по един нормален начин своите студентски години”, поздрави ги директорът на гимназията Деян Янев.

По традиция абитуриентите от Езиковата не се разминаха и без дъжд. Докато те се събираха за около половин час преваля дъжд, но това не успя да ги уплаши.

Припомняме, че по традиция златаровци празнуват бал на 24 май, но тази година заради пандемията от коронавирус датата бе изместена. До последно обаче провеждането на бала висеше под въпрос, заради забраната за провеждане на балове, сватби и кръщенета, която бе въведена със заповед на министъра на здравеопазването Кирил Ананиев. Няколко дни по-късно той отмени заповедта и така провеждането им е факт.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Световният ден на Змията с ретро телефон Nokia 5310
Световният ден на Змията с ретро телефон Nokia 5310

Свиленград хвърли кърпата
Свиленград хвърли кърпата

Затвори