Станислав Дечев награди фото победителите от „Аз обичам Хасково“, нашият Павел Данев в журито

0
Divel

Лично кметът Станислав Дечев награди победителите в ученическия фотоконкурс „Аз обичам Хасково“ – Ваканция 2021.

Фоторепортерът на Xnews.bg Павел Данев за първи път журира млади таланти, като доскоро и той бе един от тях. Зам.кметът Мария Вълчева и фотографът Славян Костов бяха останалите в комисията. Кметът Дечев поздрави участниците и обеща ученическата фото надпревара да стане традиция в Града на Богородица.

Старско

12 бяха участниците в конкурса, като представиха 32 снимки. Във Фейсбук най-много харесвания събра кадърът на Рая Русева “Весели мехурчета”, а в Инстаграм – този на Тиана Заркова “Усмивки от Хасково 1”. За най-добра портретна фотография е призната “Прегръдка в цветовете” на Йоана Аврамова, а в раздела за пейзаж- на Божидара Атанасова “Залезът над любимия град Хасково”. Първи в жанра “Репортажна фотография” е Стилиян Йорданов с “Лятна следобедна разходка из Хасково”.

За цялостна серия и идея отличието е за Виктория Радева с “Полет над завистта”. Първа награда за най-емоционална снимка печели Дийна Гълъбова с “Горска фея”, а за дебют – Тиана Заркова с “Усмивки от Хасково”. Наградата на кмета Станислав Дечев бе за Даниел Чендов с фотографията “Самота преди бурята”.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Хасково иска 100 дка бивш военен имот (ВИДЕО)
Хасково иска 100 дка бивш военен имот (ВИДЕО)

Спирката до училище "Васил Левски"
Димитровградчанин поема ВИК-Хасково

Затвори