Станислав Дечев към децата: Радвайте родителите си със знанията и успехите си!

0

С рисунката е на Михаела Кориева от Арт школа „Дъга“ при Младежки център Хасково избра да честити Деня на детето кметът на Хасково Станислав Дечев. На профила си в социалната мрежа той написа:

„Честит Ден на детето на всички малки и големи деца!
Пожелавам на малчуганите весело и безгрижно детство, с много игри, приключения и приказни изненади! Растете здрави, усмихнати и щастливи и радвайте родителите си със знанията и успехите си!
А ние, възрастните, да си спомним за игрите от нашето детство и за истинските приятелства, които започват в детството и продължават цял живот!
Честит празник!“

Тази година масовите тържества по повод Първи юни са отменени заради опасността от заразяване с COVID-19 и необходимостта от спазване на противоепидемични мерки. Затова община Хасково организира кампанията “Детство в Хасково”. Чрез нея ще изпратим хиляди усмивки до всички с пожелание за слънчев празник и весело детство!

Започваме празника с цветните послания за вълшебства, чистота и радост на малките художници от Арт школа „Дъга“ при Младежки център Хасково. Приемете пожеланията на децата за щастлив празник и очаквайте през целия ден на фейсбук страницата на община Хасково весели поздрави от #децата на Хасково. През ден ще бъдат публикувани изпълнения на деца от детските градини в Хасково. Освен в социалната мрежа, видео-поздравите на децата може да намерите и в канала на община Хасково в youtube.com

Оставете Коментар

Предишна публикация:
7-дневна карантина за всички влизащи в Гърция до 15 юни
7-дневна карантина за всички влизащи в Гърция до 15 юни

10 нарушиха карантината по Великден
Деца задигнаха монети в митничарското градче

Затвори