Станислав Дечев: Гласувах за сигурна Европа и за стабилно правителство в България, което да подпомага общините

0

Кметът на Хасково Станислав Дечев гласува и в двата избора днес. За народни представили и евродепутати вотът си той упражни в секция в НТС.

„Гласувах и призовавам всички граждани да упражнят правото си на избор днес. Аз гласувах за сигурна Европа, в която всички да живеем в мир, уверени и спокойни. Гласувах за стабилна България, за да приключи цикълът от  избори, за да имаме стабилно правителство, което да подпомага общините, за да се развиваме и да правим градовете си вси по-красиви и добри за живеене“, подчерта градоначалникът.

„Важно е да гласуваме, защото нестабилното управление през последните години ни докара огромна инфлация, неработещи фондове, а това е пагубно за страната ни. Трябва да имаме възможност да работим, да усвояваме европейските фондове, да спрем експериментите и да живеем предвидимо, както преди пет години“, заяви Станислав Дечев.

Кметът на Хасково гласува с хартиена бюлетина и подчерта, че е направил този избор, защото машините и днес са дали дефект. „Притесняваме факта, че контролът върху машините не се упражнява по най-правилния начин. Но най-вече, гласувах с хартиена бюлетина, защото деветдесет процента от Европа гласува с хартия и това е доказаният и коректен начин за гласуване. Във всяка секция има представители на всички политически партии, така че когато се говори за некоректност, то тя би трябвало да произлиза от всички“, коментира Станислав Дечев.

Сподели

Оставете Коментар

Предишна публикация:
11,13 % е избирателната активност в Хасковско към 11 часа, 8 машини дефектираха(ВИДЕО)
11,13 % е избирателната активност в Хасковско към 11 часа, 8 машини дефектираха(ВИДЕО)

Проблем с машините в две секции в Димитровград и Тополовград
Проблем с машините в две секции в Димитровград и Тополовград

Затвори