Стамен Белчев: Щастлив съм от победата над БАТЕ (Борисов)

0
Divel

Хасковлията Стамен Белчев остана доволен, след като футболистите на ЦСКА постигнаха успех над БАТЕ (Борисов) с 2:0 и продължават в третия квалификационен кръг на Лига Европа.

“Бяхме добре разузнали БАТЕ. Мисля, че с добра дисциплина през целия мач успяхме да спечелим. Мога да отлича колектива. Беше тежко, имаше и хора с проблеми, но съм доволен от всички. Доволен съм от себераздаването. До неделя имаме само три дни, така че ще се опитаме да възстановим отбора за мача с Лудогорец. Трябва да сме подготвени, ако искаме да играем сериозни мачове.

Старско

БАТЕ е добър отбор, но мисля, че показахме едно добро лице. През цялото време чувахме феновете, затова им благодаря. Надявам се да продължим напред и да имаме поводи за радост. Лесни противници в Европа няма, така че тепърва ще се настройваме на вълна евротурнири и ще разузнаем добре противника. Няма да го подценим, защото победа може да ни прати на плейофа за влизане в групите”, каза Белчев.

Така след седмица на ЦСКА предстои изпитание в третия квалификационен кръг на Лига Европа. Съперникът не изглежда никак стряскаш Б36 (Торсхавн) от Фарьорски острови. Директният сблъсък отново ще бъде на “Армията”, а залогът е място на плейофите за участие в същинската фаза на надпреварата.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Белезници за харманлийци, държащи дрога
Белезници за харманлийци, държащи дрога

59-годишна жена е новият случай на COVID-19 в Хасковско
Нов смъртен случай от коронавирус

Затвори