Стамен Белчев изведе ЦСКА II за първа тренировка

0

Вторият отбор на ЦСКА, който през новия сезон ще се състезава в Югозападната Трета лига, започна своята предсезонна подготовка на Панчарево.

Наставник на тима ще бъде опитният хасковлия Стамен Белчев, а в неговия щаб влизат като помощник Живко Желев, кондиционният специалист Кирил Динчев и Илия Иванов, който ще отговаря за подготовката на вратарите. Анализатор на тима ще бъде Християн Христов.

Старско

Тренировъчният процес започна с 28 състезатели от наборите 2003, 2004 и 2005г на Академията. Днес те ще преминат медицински прегледи и тестове. До края на седмицата треньорският щаб ще се запознае с качествата на играчите и броят им ще бъде редуциран. Голяма част от младоците, които сега са с мъжете в Австрия също ще имат право да участват в официални мачове за дубъла.

До началото на сезона са предвидени и 5 контроли, като засега са потвърдени спарингите с Вихрен (Сандански), Рилски Спортист (Самоков) и Балкан (Ботевград). Шампионатът в Югозападната трета лига ще стартира през първата седмица на август.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Сестри Стоеви шампионки във Франция
Сестри Стоеви стартираха с победа на турнира в Малайзия

Арда се подсили с бразилец и загуби от Славия с 0:1
Арда се подсили с бразилец и загуби от Славия с 0:1

Затвори