Спряха контрабанда на сексуални стимуланти

0
Divel

Митнически служители от Териториална дирекция „Южна морска“ откриха голямо количество контрабандни сашета сексуален стимулант в лек автомобил, съобщават от Агенция “Митници”.

Колата с прикачено ремарке е пристигнала на Митнически пункт “Капитан Андреево” на 05.06.2021 г. на път от Турция за Германия. Автомобилът, в който пътували водач – български гражданин, и двама негови спътници – турски граждани, е селектиран за щателна митническа проверка. При извършения от митническите служители физически контрол на превозното средство и багажа на пътниците, в ремаркето между обявени вещи са открити и кашони с 1000 кутии с общо 7000 сашета лекарствен продукт с надписи „KAMAGRA“ – вид сексуален стимулант. В хода на проверката са открити и 1380 къса /69 кутии/ цигари без български акцизен бандерол, укрити под лявата предна седалка.

Старско

Установено е, че недекларираните стоки са собственост на единия от пътниците – турски гражданин. Срещу него са съставени два акта за пренасянето на лекарствените средства и акцизните стоки в нарушение на Закона за митниците.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Кьовеши: Без независими прокурори няма независима съдебна система
Кьовеши: Без независими прокурори няма независима съдебна система

Ден на отворените врати в Езиковата, отличиха изявени ученици
Ден на отворените врати в Езиковата, отличиха изявени ученици

Затвори