Спортен клуб “Калия” с куп медали от турнира по художествена гимнастика “Фея под липите”

0

През изминалия уикенд СКХГ “Калия” участва на ХVIII-ти традиционен турнир по художествена гимнастика “Фея под липите” в Стара Загора.

В три поредни дни 18 гимнастички от клуба дадоха най-доброто от себе си сред участнички от Франция, Италия, Израел и 21 клуба от цяла България. Три златни, два сребърни и един бронзов са медалите, с които се завърнаха момичетата в родния град Хасково.
Най-големи фаворитки се оказаха най-малките гимнастички на клуба. Златни медали получи ансамбъл мини 2018 без уред в лицата на Айлис Смайл, Бианка Каварджиева, Катерина Желева, Мелани Георгиева и Симай Смайл.

В същата категория, но ансамбъл двойки 2017, сребърен медал получиха Даниела Панайотова и Ивана Любенова. Бианка Каварджиева спечели и втори златен медал с участие в категория индивидуално Мини “Б лайт” 2018.

С индивидуални съчетания в категория ДМВ 2012 Петя Мирчева спечели сребърен медал, а рожденичката в този ден Изабел Добрева, бронзов в същата категория. С ансамбъл топки обаче, двете момичета не можаха да се класират на челни места.

При Масов спорт Виктория Йонкова, Илайда Фикрет, Радост Георгиева и Ралица Йовчева спечелиха златен медал с танца “Hey girls“ в категория малка формация 12-14г.

Участие в турнира взеха и Неда Стоянова с индивидуално без уред, както и ансамбъл обръчи в състав Виктория Георгиева, Елица Митева, Дамла Фикрет и Мелиса Рамадан, които обаче не можаха да се класират на челните места.

Огромни благодарности клуб “Калия”, в лицето на Ася Бакалова и родителите, изказват към треньорката Виктория Панайотова и помощник треньорката Тифани Добрева за присъствието, ведрото отношение и професионализма по време на турнира и подготовката на децата.

Сподели

Оставете Коментар

Предишна публикация:
2 164 работни места в Хасково се запазват по мярката 60/40
Заплатите в Хасковска област се увеличават

Гимназията по туризъм откри сезона на баловете
Гимназията по туризъм откри сезона на баловете(ВИДЕО)

Затвори