Спипаха дрогиран шофьор на бус

0

През деня след 10 часа, в Хасково на бул. “Съединение” полицаи спират за проверка товарен автомобил марка Мерцедес Спринтер, управляван от 26-годишен мъж от града.

Старско

При извършена проверка с техническо средство неркотест е установено, че водачът управлява МПС след употреба на канабис. Същият отказал да даде кръвна проба за химически анализ. По случая е образувано бързо производство. Задържан за срок до 24 часа.

Отново вчера в Свиленград е спрян за проверка лек автомобил Фолксваген Голф, управляван от 32-годишен мъж от града. При извършена проба с техническо средство наркотест е отчетена положителна проба за метаамфетамин. Отказал да даде кръвна проба. По случая е образувано бързо производство. Задържан за срок до 24 часа.

Към 23:15 часа в областният град на ул.”Цар Страшимир” служители на сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР Хасково спрели за проверка лек автомобил БМВ 520, управляван от 49-годишен мъж от града. При извършена проверка с техническо средство алкотест дрегер е установено, че водачът управлява МПС след употреба на алкохол – 2,10 промила. Същият отказал да даде кръвна проба за химически анализ. По случая е образувано бързо производство. Задържан за срок до 24 часа.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
КАТ подгонва нарушителите без каска
43-годишен мотоциклетист се блъсна в Опел

Честването на Еньовден започва с конна езда
Честването на Еньовден започва с конна езда

Затвори