Специализирана акция започна полицията и в Хасковско (ВИДЕО)

0

Специализирана акция провежда полицията и на територията на областна дирекция-Хасково, съобщи новоназначеният директор старши комисар Любомир Николов. Операцията е по разпореждане на главния секретар на МВР по линия на битовата престъпност, разпространение на наркотици  и престъпления, свързани с нарушения на политическите права на гражданите. Очаква се резултатите да бъдат обобщени след 10 часа утре.

Проверките са и по сигнали, които касаят изборните права на гражданите. Постоянно получаваме данни, които касаят нарушения и ги проверяваме, коментира старши комисар Николов. Проверяват се търговски обекти, заложни къщи, автоморги и др., както и адреси и лица, за които полицията има оперативен интерес и сигнали, че евентуално извършват престъпления и такива, свързани с изборните права на гражданите, допълни той.

Той съобщи още, че до момента има петима задържани за притежание и разпространение на наркотици и образувани досъдебни производства. Отказа да посочи повече конкретика за тях с мотива, че работата продължава.

 

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Отиде си отец Александър Чъкърък
Отиде си отец Александър Чъкърък

Осъдиха съпрузи, прекарали незаконно бебето си през границата
Обявиха конкурс за митничари на Капитан Андреево

Затвори