Спаси Хасково: Ние идваме за по-добър град(ВИДЕО)

0

Водачът на листата на Спаси Хасково – НИЕ ИДВАМЕ Марин Райчев представи кандидатите за общински съветници за местните избори на 29 октомври. Той е следван от архитект Валентин Маринов, Мартин Узунов, Мартин Деспов и Васил Захариев.

“Тези които ме познават, знаят, че съм постигнал всичките си амбиции и затова считам, че е дошъл моментът да дам своя принос за добруването на нашата общност. Искам да работя в града, в който живея, да няма корупция и да има прозрачно управление. Трябва да направим всичко възможно да задържим младите хора да останат в Хасково. Ето затова ние идваме”, заяви предприемачът Васил Захариев. Той е на 58 години, пети в листата.

“Тук съм, за да превърнем Хасково в по-чист и развит град. Основната ми мисия и цел е заедно да постигнем справедливо и прозрачно управление на средствата от общинския бюджет. Обръщам се отново към вас, кандидат-съветниците, заедно искам да подобрим инвестиционния климат в нашия град. Заедно с вас ние идваме”, каза четвъртият в листата Мартин Деспов.

“Община Хасково има огромен инвестиционен потенциал, който трябва да бъде реализиран. Като общински съветник аз ще работя за създаването на нова индустриална зона, която да привлече инвеститори от международния и местния сектор. Важно е общината да обърне внимание за популяризиране с маркетингова стратегия, която да покаже своите силни страни в страната и чужбина. Ние идваме, за да го направим с номер 30”, категоричен бе Мартин Узунов, трети в листата с кандидати за съветници.

“По професия съм архитект и със своя дългогодишен опит смятам, че мога да бъда полезен за развитието на нашия град. Като общински съветник ще работя за разрешаването на проблеми, а именно такъв е пътният трафик. Трябва да обновим публичните и междублоковите пространства, Хасково може да има нов модерен облик. Затова ние идваме”, каза архитект Валентин Маринов.

Водачът Марин Райчев е на 50 години, баща на 4 деца. Завършил е Стопанска академия в Свищов. Основател е на собствен бизнес с външна реклама в България, носител на престижни награди през годините. “За мен е чест и отговорност като водач на тази листа да застана до вас. Ние имаме добри идеи и смятаме да ги реализираме. Не трябва да забравяме и малките населени места-селата, да възстановим здравните пунктове там, общинска полиция да патрулира по тези места и да има видео наблюдение. Нашата идея е с много работа да се сложи край на модела “Дечев”. Благодаря Ви още веднъж за подкрепата – това вдъхва сила и кураж”, заяви водачът на листта.

Той покани за слово подкрепеният от Спаси Хасково – НИЕ ИДВАМЕ кандидат за кмет на община Хасково Николай Ставрев.

“Искам да изкажа своята благодарност за подкрепата на тези хора, като им желая много здраве и късмет в предстоящата кампания. Попътен вятър по трудния път към по-доброто бъдеще за Хасково. Всички заедно можем да направим много за нашия град. Ние идваме – Спаси Хасково, вече са тук спасителите на Хасково”, заяви кандидатът за кмет.

Инициативната група Спаси Хасково, която се явява на изборите под името “НИЕ ИДВАМЕ” е с номер 30 в интегралната бюлетина за общински съветници.

 

Ето и цялата листа:

1. Марин Райчев
2. Валентин Маринов
3. Мартин Узунов
4. Мартин Деспов
5. Васил Захариев
6. Радослав Вълчев
7. Христо Ангелов
8. Димитър Димитров
9. Драгомир Колев
10. Мирослав Минев
11. Горан Апостолов
12. Красимира Колева
13. Нели Чакалова
14. Георги Начев
15. Виктор Латев
16. Кирил Караатанасов
17. Димо Абаджиев
18. Владимир Тонев
19. Янка Гърова-Чакалова
20. Георги Иванов
21. Иван Калинов
22. Павлина Николова
23. Павел Павлов
24. Лин Лелчук
25. Даниела Иванова
26. Янка Серафимова
27. Стойка Славева
28. Мария Хаджидобрева
29. Евгений Димитров
30. Георги Маринов
31. Теодор Тенев
32. Евелина Николова
33. Мария Митева
34. Венета Райкова
35. Зоя Колева
36. Христо Тотев
37. Станимира Янкова
38. Ивайла Ребрева
39. Мария Апостолова
40. Виолета Колева
41. Тихомир Георгиев

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Сподели

Оставете Коментар

Предишна публикация:
България, Гърция и Румъния ще работят заедно за регионална свързаност
България, Гърция и Румъния ще работят заедно за регионална свързаност

Пожар на тераса вдигна на крак два екипа огнеборци(ВИДЕО)
Пожар на тераса вдигна на крак два екипа огнеборци(ВИДЕО)

Затвори