Слюдата с пореден приз в затвора пред очите на двама министри

0

Хасковлиията Людмил Димитров-Слюдата участва в боксова надпревара, провела се в Централния софийски затвор. Треньор номер едно за 2018 година на Хасково получи приза за “Най-техничен боксьор”.

“Момчетата в затвора първо ги уча на дисциплина. Изкарват си агресията и после спят спокойно”, заяви Слюдата след турнира пред БТВ. Той излежава влязла в сила присъда в Стара Загора и е треньор на затворниците там.

Старско

Лишени от свобода от цялата страна се събраха на боксов турнир в Централния софийски затвор. 36 участници премериха сили на ринга. Идеята за турнира е на Цветан Хаджииванов, бивш боксьор. Състезателите са с лека до тежки присъди. Освен медали имаше възможност и за няколко дни отпуск като награда.

Воденият от Слюдата тим на старозагорския затвор спечели първо място, заедно със софийския, втори се наредиха от Варна, а трети от Белене. Мачът на хасковлията, който се боксира в тежка категория е преминал под непрестанни възгласи и емоции.

“Можеше да приключи двубоя, но пожали съперника си и предостави на публиката допълнително зрелище”, коментира жената на сърцето му Налян, която изгледа двубоите, заедно с шампионката по бокс Иванка Иванова-Лъвицата.

Събитието уважиха и двама министри – на спорта Красен Кралев и на правосъдието димитровградчанинът Даниел Киров.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Откраднаха джип и мотопед в Свиленград
Униформени гониха младеж с дрога

Акция за скорост през уикенда
Почерпен джитка из Харманли

Затвори