Слънчевите деца на Стамболово празнуваха Международния ден на детето

0

В Деня на детето всички деца от ДГ”Звездичка” Стамболово участваха в културно-музикалното мероприятие под надслов “Пъстрата въртележка” в киносалона на община Стамболово. Малките дечица изпълниха общината с празнично настроение и показаха много талант.

Весели стихове и песни ехтяха в администрацията. Своя поздрав поднесоха децата от ДГ”Незабравка“ с песента за буквичките. От подготвителна група в ДГ”Звездичка” Стамболово изпълниха танца “ША-ЛА-ЛА”. ДГ”Слънце“ с.Голям извор поздравиха с песента “Чуй ме Димано”. Малките слънца от ДГ “Светулчица” с.Лясковец изпълниха танца за дъгата. Поздрав поднесоха и децата от ДГ”Дъга” с.Малък извор с танца “Хвърчило”.

Ейлем Емин от ДГ,,Мечо Пух“ поздрави присъстващите с песен за азбуката, а цялата група изпълни танца на веселите деца.

Директорът на ДГ,,Звездичка“с.Стамболово поздрави децата и им пожела да бъдат живи и здрави и безброй усмивки. В края на тържеството всички деца се качиха на сцената и изпълниха танца ,,Пъстра въртележка“. Емоциите бяха много бурни, а радостта на децата се четеше по лицата им.

Поздравително слово поднесе кметът на община Стамболово – Аднан Йълдъз с думите: ,, Няма как човек да не се развълнува, защото вие деца сте бъдещето на общината. Този мандат успяхме да реконструираме всички детски градини, да ги направим по-модерни. Бъдете живи и здрави и от време на време да слушате“, обърна се към най-малките кметът. Той ги зарадва с торта.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Наградиха децата-участници във фотоконкурса „Аз съм българче!“
Наградиха децата-участници във фотоконкурса „Аз съм българче!“

Златни накити за над 480 000 лева в тайник на автобус задържаха митничари(ВИДЕО)
Златни накити за над 480 000 лева в тайник на автобус задържаха митничари(ВИДЕО)

Затвори