Скринингови гинекологични прегледи се извършват в Димитровград

0

Скринингови прегледи се провеждат днес (събота) от 15.00ч. до 18.00ч. в гинекологичния кабинет в сградата в южния двор на МБАЛ “Св.Екатерина”. Те се извършват от специалисти от най-голямата Акушеро-гинекологична университетска болница в страната “Майчин дом”.

Изисква се предварително записване, като пациентите могат да ползват направления. Прегледите ще бъдат извършени от д-р Николай Гешев, д.м. защитил дисертационен труд за присъждане на образователна и научна степен “Доктор” с научна тема: “Клинико-епидемиологично проучване върху карцинома на ендометриума”. Д-р Гешев е специалист по акушерство и гинекология в Клиника Патология на бременността, СБАЛАГ “Майчин дом”. Интересите му са в областите ултразвукова диагностика, проследяване на бременност, скрининг в онкогинекология, колпоскопия и лечение на лезии на маточната шийка.

Прегледите се осъществяват в резултат на споразумение за сътрудничество между Община Димитровград и Специализирана болница за активно лечение по акушерство и гинекология „Майчин дом” за съвместна дейност в областта на здравеопазването, чрез извършване на онкологичен скриниг, стерилитет, скрининг на рак на гърдата и обща гинекология.

За предварително записване телефон: 0897079757

Сподели

Оставете Коментар

Предишна публикация:
От изключително значение за поминъка на хората е да се възстанови Узунджовския панаир, обявиха от „Възраждане“
От изключително значение за поминъка на хората е да се възстанови Узунджовския панаир, обявиха от „Възраждане“

Лешникотрошачката препълни залата на театъра в Хасково
Лешникотрошачката препълни залата на театъра в Хасково

Затвори