Щракни се на площада за Деня на влюбените

0
Divel

В Деня на влюбените доброволци ще предоставят голяма рамка-сърце, с която всеки може да си направи снимка с любим човек.

Инициативата е на “Превантивно-информационния център по наркотични вещества” – Хасково и е под мотото „Обичай разумно – дарявай любов”. Ще участват и ученици от от СУ „П.Хилендарски”, ФСГ ”Атанас Буров”, ПГДС ”Цар Иван Асен II” и ЕГ „Проф.д-р Асен Златаров”.

Старско

На 14 февруари от 14,00ч. на пл.”Свобода” всички младежи ще раздават стикери, балони и сладки във формата на сърце. Партньор на инициативата е ПГТ ” Александър Паскалев”, която ще изработи сладките валентинки. В близост до сцената ще бъде поставено специално изработено табло под формата на сърце, върху което младежите ще напишат послания за любовта и ще призовават минувачи също да си оставят своите.

Инициативата ще завърши с флашмоб. Всички участници, с балони в ръце, ще се подредят върху предварително начертаното на площада сърце и заедно ще затанцуват под звуците на любима песен. Целта е да се провокира у младите хора любов, доброта и съпричасност не само към любимия човек, но и към семейство, приятели и близки, за да бъдат щастливи и да се чувстват обичани.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Гришо на полуфинал в Париж
Гришо се завърна на победния път

Пеле е в много тежко състояние
Пеле е в много тежко състояние

Затвори