Шофьорът, обърнал Пасата на магистралата, бил дрогиран

0
Divel

Шофьорът на Фолсвагена от вчерашната катастрофа на АМ “Марица” е бил пиян, съобщават от полицията.

Припомняме, че инциднетът стана вчера около 8 часа сутринта. Водачът, 31-годишен любимчанин, е пътувал посока Свиленград, когато поради движение с несъобразена с пътните условия и интензивност на пътя е загубил контрол, ударил се е в разделителната ограда в ляво по посоката си на движение, преминал е през нея и се е преобърнал в лентата за насрещно движение.

Старско

От удара, парчета от предната броня на колата му се счупили и ударили насрещно движещ се по магистралата служебен автомобил „Кия“, управляван от 43-годишен униформен полицай от сектор „Пътна полиция“.

Виновният водач напуснал местопроизшествието и минути по-късно е задържан в Любимец. Дрегерът е отчел наличие на 0,65 промила алкохол и употреба на дрога. В резултат от удара е и с натъртвания на десен крак, прегледан и освободен за домашно лечение. Образувано е досъдебно производство.

Без опасност за живота е и 63-годишен водач след катастрофа край Харманли. На 29-ти, мъжът е шофирал лек автомобил „Фолксваген“ с несъобразена с релефа на пътя скорост и на десен завой е загубил управлението. Ударил се е в ляво в крайпътна канавка. Мъжът е с охлузна рана на главата, прегледан и освободен за домашно лечение.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
3 440 лв. за Михаела събра ОУ "Алеко Константинов"
3 440 лв. за Михаела събра ОУ “Алеко Константинов”

eBay сформира нов пазарен регион и ще прилага глобалните си инициативи в България по-бързо
eBay сформира нов пазарен регион и ще прилага глобалните си инициативи в България по-бързо

Затвори