Сезгин Мехмед: Регистрираме една изцяло младежка листа на ДПС/ВИДЕО/

0
Divel

Листата на ДПС – Хасково за предстоящите парламентарни избори е съставена от млади хора, а средната възраст е 30 години. Това каза след регистрацията й в РИК водачът Сезгин Мехмед. Той е председател на младежкото ДПС, родом от София, но израснал в Хасковско.

С него бе и вторият в листата Мюмюн Мюнюн от Хасково. Доскоро той бе член на Централния оперативен съвет на МДПС и работи в екип с евродепутата Илхан Кючюк. Трети е председателят на Общинския съвет в Минерални бани Мехмед Лятиф.

Старско

Денят за регистрация не е избран случайно. “Днес отбелязваме символичното начало на пролетта и рестарт на природата. Нашата листа е изцяло младежка, с което искаме да дадем знак, че е време да направим рестарт в държавата и да възстановим нормалността. А това могат да направят неопетнени хора, които не са участвали в преразпределяне на блага, нямат тежестта на миналото и на конфликтите”, каза при представянето на листата Сезгин Мехмед. Той коментира, че въпреки че са млади, техните кандидати за народни представители са достатъчно подготвени, за да поемат тази отговорност.

От ДПС бяха категорични, че ще се борят за максимален брой мандати от Хасковски регион. “Амбициите ни са да изкараме максимално добър резултат, с който да успеем да реализираме всички политики на нашата партия, която е може би единствената, която говори за ускореното догонващо развитие”, заяви още Сезгин Мехмед.

 

Ето и листата на ДПС за народни представители от 29-и МИР – Хасково

1. Сезгин Юсеин Мехмед
2. Мюмюн Сали Мюмюн
3. Мехмед Лятиф Шакир
4.Серкант Сейхан Сейдамед
5.Йозджан Расим Мехмед
6.Ахмед Юксел Ахмед
7.Сание Рамадан Кязим
8.Мухлис Фариз Сербест
9.Севджан Керим Иляз
10.Гюнер Фариз Сербест
11.Иса Салихов Делиимамов
12.Емине Адем Юнуз
13.Росен Йосифов Атанасов
14.Мария Демирева Радева
15.Бахар Реджеб Хасан
16.Сейхан Садък Мюмюнали

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Управляващите регистрираха листата без водача си Делян Добрев/ВИДЕО/
Управляващите регистрираха листата без водача си Делян Добрев/ВИДЕО/

Масларова представи листата на БСП-Хасково/ВИДЕО/
Масларова представи листата на БСП-Хасково/ВИДЕО/

Затвори