Сестри Стоеви със злато в Мадрид

0
Козирог

Сестри Стоеви завоюваха шампионска титла от турнира в Мадрид.

Благодарим на всички хора, който ни подкрепят и на тези, които са против нас!!! Това ни направи по-силни . И както виждате, резултатът е на лице !!!!! ШАМПИОНКИ В МАДРИД !!!, написаха във фейсбук-страницата си Габриела и Стефани.

Старско

Надпреварата в столицата на Испания е от сериите International Сhallenge. Наградният фонд е $ 25 000, а продължителността – от 12 до 15 юни. Стоеви бяха №1 в схемата при двойките. Заявката за участието им е пратена от БФБ още през март, преди конфликта, разразил се миналия месец.

Хасковлийките обвиниха на Федерецията по бадминтон, че не им осигурява необходимите средства и няма да представляват повече България. Последваха контрааргументи, но Габриела и Стефани останаха категорични, дори заявиха, че ще сезират прокуратурата, а спортното министерство започна проверка на БФБ.

Сестрите са извадени от българската спортна делегация за Европейските игри в Минск от 21 до 30 юни. Председателят на БОК Стефка Костадинова обясни, че лично разговаряла с двете бадминтонистки и след отказа им за участие Изпълнителното бюро взело решение да не бъдат включвани в състава.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Нова яма зейна на "Акация" (ВИДЕО)
Нова яма зейна на “Акация” (ВИДЕО)

Тапа на Маказа, колоездач загина
Тапа на Маказа, колоездач загина

Затвори