Съветниците от БСП -Хасково с двойка за 7 минути мълчание

0
Divel

За разлика от “Добрият ученик” на Веселин Ханчев, не шестица, а двойка получиха общинските съветници от БСП-Хасково за 7-минутното им мълчание в последното заседание на местния парламент. Мълчаха, не отрониха ни дума, ни вопъл, ни стон, също не по една друга балада, пак на Веселин, но Андреев.

Словесен “шамар”, много на място, им зашлеви с чувство за хумор колегата им от ГЕРБ Тодор Кръшков. “Понякога е по-добре да премълчиш, отколкото да те сметнат за глупак”, рече им Кръшков. После той изчисли, че 7 минути мълчание сигурно струват близо 1300 лева на данъкоплатеца. “Госпожо, Захариева и вие имате симпатии към ония строи”, пробва се да апострофира момче социалист от виртуалната си банка, а Делян Делчев също гризна небрежно обръснатия Камен да не се държи като болшевик.

Старско

Като “отличници” в мълчанието се отличиха от областната администрация и от структурата на ГЕРБ тук за изненадващата ваксинираща визита в село Малево на премиера Бойко Борисов и министъра на здравеопазването Костадин Ангелов.

После Бойко отиде в Димитровград, където една фланелка с надпис “Системата ни убива”, бе сменена със син пуловер и лични благодарности към министър-председателя.

Шшшшт, тихо, че идат Избори.

 

Автор: Развигор Разколников

PS: Напишете вашия коментар за рубрика “Voices” и изпратете на имейл[email protected], очакваме да чуем вашия глас. Това, което ви вълнува вас, ни касае и нас!

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Дъщерята на Доктора от Димитровград води листата на Демократична България в Хасково
Дъщерята на Доктора от Димитровград води листата на Демократична България в Хасково

Делян Добрев с горещ коментар за скандалната почивка на кмета на Хасково в Монако с наш мултимилионер с "Бентли"
Делян Добрев оглави листата на ГЕРБ в Хасково

Затвори