С 200 км в час, разсекретяват стадион

0
Divel

Предизборно засекретеният и ремонтиран спортен комплекс в Харманли от утре/12.09.2019г./ ще е разсекретен.

Даже и пъдарят, дето ни пъдеше с “Излез, бе, излез” (вижте – ТУК), днес може да е по фрак, с папионка и да ни подканя: “Влез, бре, влез!”.

Старско

Па и ако дойдат Бойко Борисов със спортния Красен Кралев, може и “А” група да дадат на “Хеброс”, няма само “Арена Арда” да пичели, я!

Само да внимават, карат ли по магистралата “Марица”, да не ги подмине джип без светлини (погледнете – НАСАМ) на “Гранична полиция” с 200 км в час. Той така се бе засилил оня ден по аутобана “Тракия”, че като нищо да е изпреварил Света с една обиколка.

Само граничарите да не сбъркат и да минат по стария път за Харманли откъм Чирпан, през Димитровград-Симеоновград. Там има ремонт.

Да припомним, че все още водата не става за пиене в Хасково. Затова общинският съвет трябва да гласува предизборно още към 100 000 лв. за бутилирана такава за детски градини, училища и социални заведения.

Никой не се сети да отпусне и по някой лев за по патронче, поне, в несоциалните заведения – кръчмите. Избори идат все пак.

Вероятно и предизборно, най-накрая ще пуснат онези нови кладенци, за да се разреди водата до под допустимия минимум на уран.

 

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Хасковски талант герой на националния отбор
Хасковски талант герой на националния отбор

19 години празнува Дневният център за деца и възрастни с увреждания „ Марина“
19 години празнува Дневният център за деца и възрастни с увреждания „ Марина“

Затвори