Руска баня за украински тираджии, гамото за журналягите и “Стикс” за премиера

0
Divel

В извънредно положение униформени началници слагат бариери с или без полицаи и за журналягите.

Свободата на словото в извънредното коронавирусно положение за заразно ли го приемат или за неудобно?

Старско

Старши комисарят на ОД-то на МВР-то не допускаше журналисти до мега катастрофата с две жертви в мелето от 22 тира. Даже пранги искаха да щракнат на БТВ-то. Полицията ги ескортира, а скоростта ги отведе до прокуратурата. Господин Ц., защо така правите? Това ли ви е извънредното. То на генералите или на комисарите е, или за доброто на народа? Отразяващите ядохме по едно гамото пак.

22 години на предна линия като фоторепортер не помня подобно решение на човек с пагони. Дайте да позаметем една голяма драма. Имало мъгла. Има и сега, ама в ОДМВР-Х. Нямало наказани, заяви шефът на ОД-то, че нямало за половин час ни един полицай на бариерата веднага след въвеждането на извънредното положение сутринта в събота/виж ТУК/.

Кметът вика, че търси отговорност. И ние, ама нанай си! Силни сме с мускули, а на летището се видяха само наднормени униформени, понатежели от власт.

Там, при наличие на журналяги, върнаха и турските тирове да не минават през украинците. Те пък си запалиха огньове за руска баня, хорово изпълнение на “Стикс” и “Лодка в реката” от полицаи, особено при все по-честото инкогнито появяване край граница на премиера.

 

PS: Напишете вашия коментар за рубрика “Voices” и изпратете на имейл – [email protected], очакваме да чуем вашия глас. Това, което ви вълнува вас, ни касае и нас!

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Община Минерални бани стартира нов модерен сайт
Община Минерални бани стартира нов модерен сайт

Първата колона от ТИР-ове тръгна обратно към границата/ВИДЕО/
Първите украински тирове напуснаха паркинга в Узунджово

Затвори