РИОСВ – Хасково раздаде наградите от конкурса за фотография (ВИДЕО)

0

РИОСВ-Хасково днес раздаде своите награди от конкурса за фотография, който бе обявен.

Фотоконкурсът се организира по повод Деня на Земята- 22 април и се провежда за девета поредна година. Тази година в надпреварата участваха 279 творби на 166 ученици.

В онлайн гласуването за Наградата на публиката участват 62 творби на 34 ученици. Фотографиите са публикувани във Фейсбук страницата за информационно-образователни дейности на РИОСВ- Хасково „Приятели на природата“. Някои от участващите в конкурса творби ще красят залата и календарите на РИОСВ- Хасково за 2020г.

За победителите бяха осигурени предметни награди: виртуални очила, смарт часовник, комплект клавиатура за компютър със слушалки и мишка, аксесоари за компютър и за джиесем, стенни часовници, раници, книги, шапки, рекламни и информационно- образователни материали.

На първо място тази година се класира Хаджер Шевкед от ЦПЛР- КУО „Родопи“- гр.Кърджали за фотографията „Дяволският мост“, на второ място е Надежда Митева от Фотографска школа „Пик“- гр.Димитровград за фотографията „Надмощие“, а на трето Ива Георгиева от ОУ „Ал.Константинов“- гр.Димитровград за фотографията „Зима“.

Поощтрителни награди получиха Йоан Божиков и Ралица Йорданова, наградата на публиката бе за Габриела Димитрова, СУ „Л.Каравелов“- гр.Димитровград за фотографията „Каменните гъби“ с 1125 гласа, а специалната награда от РИОСВ бе за Катерина Ангелова, ОУ „В.Левски“- с.Ябълково, общ. Димитровград за фотографията „Черен щъркел край Ябълково“.

Журито, оценящо фотографиите е с председател Янко Найденов – фотограф и художник, а членовете са: Славян Костов, Габриела Делчева и Мариана Чомпалова.

 

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Георги Иванов съди охранители за палежа
Георги Иванов съди охранители за палежа

Остават още 2 седмици регистрираните по ДДС да започнат смяната на касовите си апарати
Половината от данъчните декларации подадени по интернет

Затвори