Рибен ресторант “ВалМар” – обновен и с нова визия

0

Рибен ресторант "ВалМар" - обновен и с нова визияОт скоро обновеният ресторант и магазин “ВалМар” отново работи с пълна пара и предлагат вкусни рибни ястия и морски деликатеси. Търговският обект е на два етажа и се намира пред бившата захарна фабрика в Хасково.

В разнообразното меню са включени над 20 вида риба, също така има морски дарове, скариди, октоподи, калмари и миди. Един от запазените специалитети на ресторанта е рибената чорба, приготвена от седем вида риба. Сладководните риби са – пъстърва два вида, два вида сом, шаран, есетра, моруна и други по-дребни. От морските се предлагат ципура, лаврак, сьомга, гръцка скумрия.Рибен ресторант "ВалМар" - обновен и с нова визия

Старско

Другото в богатото меню на ресторанта са традиционните български салати. Най-предпочитаната е “Византия”, която е като гръцката, но по друг начин наредена, а с нейните 600 грама могат да изпият поне две узакита.

За приготвяне на богатото меню се грижат 4-ма майстор готвачи в перфектно обурудваната 90 квадрата кухня. 18 модерни тигана на две редици котлони къкрят, а до тях неизменно е голямата скара. Абсорбацията е на последно ниво, за да се осигурят приятни условия за 30-те работещи в търговския обект.

Рибен ресторант "ВалМар" - обновен и с нова визияУютна обстановка на застроена площ от 147 квадрата и близо 200 квадрата открита тераса посрещат гостите на ресторанта. За догодина любезният домакин се заканва терасата и на втория етаж да отвори врати.

До ресторанта работи и префектно зареден рибен магазин. Там се предлага пържен шаран за вкъщи на цена 11,99 лева на килограм живо тегло. Обаждаш се по телефона/0893544123/ и за 30 минути поръчката е изпълнена. Собственикът Красимир Джигов не случайно е кръстил ресторанта на двете си дъщери Валерия и Мариета. Защото във “ВалМар” всичко се приготвя с любов.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Гърция обяви готовност за война с Турция
Гърция обяви готовност за война с Турция

Архангелова задушница
Черешова задушница e 

Затвори