Ремонтът на бул. “България” край театъра не предвижда разширение

0
Divel

Ремонтът на булевард „България“ в Хасково покрай театъра „Иван Димов“ започна тази сутрин. Заради ремонтните дейности е затворена едната лента за движение, като е поставена временна сигнализация. От хасковската община уточняват, че освен полагане на асфалт се предвижда подмяна на бордюрите, а не разширяване на пътното платно.

Подготовката за цялостно асфалтиране на пътната настилка по един от най-натоварените хасковски булеварди- “България” в отсечката от моста до бившата печатница (кръстовището с ул.“Преслав“) до кръстовището с бул. “Съединение“ до Зеленчуков пазар, започна още на 21 септември. Движението в района ще бъде временно затруднено, но няма да бъде преустановявано, предупредиха от Община Хасково, като призовават водачите на МПС и пешеходците да бъдат внимателни при преминаване през въпросния участък. Временната организация на движението заради ремонтните дейности в района е съгласувана с “Пътна полиция”.

Старско

От общината в Хасково припомнят още, че в подходящото за това време край реката ще бъдат засадени нов вид италиански тополи, които ще заменят премахнатите опасни дървета.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Криминалисти спряха стоки менте
Криминалисти спряха стоки менте

70 000 евро във влекач хванаха на "Капитан Андреево"
70 000 евро във влекач хванаха на “Капитан Андреево”

Затвори