Радостина Циркова водач на листата на Цветанов

0
Divel

Общинският координатор в Хасково на партията на Цветан Цветанов “Републиканци за България” Радостина Циркова е и водач на листата за региона, съобщават от партията.

Това става ясно след проведен днес изпълнителен съвет на ПП „Републиканци за България“. На него са били приети и утвърдени водачите на листите за предстоящите парламентарни избори. Председателят и зам.-председателят Цветан Цветанов и Павел Вълнев са се включили в срещата от Вашингтон, където са на работно посещение. В срещата, която беше осъществена чрез платформата Zoom са взели участие представителите на Изпълнителния и Контролния съвет на партията.

Старско

Припомняме, че в края на януари Циркова оглави общинската структура на партията в града на Богородица.

Тя е родена в Хасково, на 29 години. Завършва бакалавър „Международни отношения“ от Софийски университет; Магистър с почести „Европейски въпроси“ от Болонски университет, Болоня, Италия с експертиза в сферата на отношенията ЕС-Китай-Африка; стипендиант на фондация Италия-САЩ за магистърска програма „Глобален маркетинг и комуникации“. Говори английски и италиански. От 2018 работи в сферата на търговския маркетинг в голяма международна компания в София.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
621 медици от областта желаят да се ваксинират
МЗ с подробности как можем да получим сертификат за имунизация срещу COVID-19

Украсиха дръвчета с мартеници в центъра(видео)
Деца ще украсяват дървета в центъра на Хасково за Баба Марта

Затвори