Пудел от Хасково става защитен свидетел на прокуратурата

0

По-известен от лъвчето Симба или от еленчето Бамби е напът да стане пуделът на арестувания за голямата контрабанда и организирана престъпна група Стефан Димитров от Хасково, за която обвинение повдигнаха тази седмица и на бившия вече главен секретар на МВР Живко Коцев.

За разлика от Димитров и бившата също вече шефка на Агенция „Митници“  Петя Банкова, Коцев е под гаранция от 20 000 лв. и няма да лежи в ареста. Що така, следствена тайна, явно. Може би, понеже първо беше анонимен ли, защитен ли свидетел, който обаче беше осветлен.

Не е ясно каква е съдбата на пудела на Димитров от снимката с пачките. В социалните мрежи зевзеци предлагат на прокуратурата да привлече това симпатично животинче в качеството му на свидетел по това шумно разследване.

Пък знае ли се? Домашният питомец на Стефан Димитров може и вече да е със засекретена самоличност и животинката да е заведена под номер в следствените корици. То и без това хумористичното политико-обществено шоу си е голямо в страната ни.

Нотки към хумореските в многострадалната ни република прибави и служебният премиер Димитър Главчев. Той се самопредложи на президента, освен служебен министър-председател, да стане и министър на външните работи. Икономист е човекът, може и правилно да пресмята. Тогава  да вземе и другите министерски и зам.-министерски постове, даже. Така и някой лев за заплати може да се спести.

 

Автор: Развигор Разколников

PS: Напишете вашия коментар за рубрика “Voices” и изпратете на  имейл:xnewsbg@gmail.com,  очакваме да чуем вашия глас. Това, което ви вълнува вас, ни касае и нас!

Сподели

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Община Стамболово възобнови футболна Спартакиада (видео+снимки)
Община Стамболово възобнови футболна Спартакиада (видео+снимки)

Обувки Emporio Armani – Вечен стил и Елегантност
Обувки Emporio Armani – Вечен стил и Елегантност

Затвори